maanantai 20. helmikuuta 2017

Meidän koristelusta

Sitten,  kun kuulkaas vastustaa niin vatustaa huolella.
Moni tuttu tietääkin, että minulle näitä hankaluuksia terveyden kanssa on siunaantunut (joskus niistä lisää) joten olen tottunut kivussa kipeessä olotilassa puuhailemaan. Mut nyt on sit sairasteltu useempi kuukausi urakalla koko perheen voimin: on ollut flunssa, influenssaa, normi kipuja maksimiin 10. Samalla tuntuu vastustavan vähän kaikki muukin niin perhepiirissä kuin ystäväpiirissäkin. Eli kaikki tekeminen on ollut minimissä niin taloudenhoidon kuin häitten, blogin kuin muun tekimisen suhteen.

Laitetaas nyt sitten jotain tästä meidän koristelusta. Paikkanahan on siis Säijän monitoimitalo, iso juhlatila joka kaipaa jossain kohtaa peittelemisiä & koristeita aika paljon.





Ulos on tulossa teltat jossa häävieraat odettelevat  hääparia saapuvaksi paikalle. Teltoissa on sitten hyvä pidätellä sadetta huonolla tuurilla taikka paeta aurinko hyvällä. Telttoihin on tarkoitus tulla istuimiksi heinäpaaleja ja niistä taikka kuormalavoista yms kyhättyjä pöytiä. Tarkoitus olisi vuokrata paalit taikka ostaa paikalliselta yrittäjältä (vink! jos joku pirkanmaan morsian tarvitsee myös meidän jälkeen). Istuin hommat olisi tarkoitus päällystää kevyesti jollain kankaalla (musta taikka punainen) taikka hätätapauksessa hallaharsolla. Harsot on tulossa kattoon sekä ehkä jotain valohässäköitä (koska illalla oisivat sitten kivan näköisiä). Katosta todennäköisesti tulee roikkumaan sitten musta-punaisia riisipaperivalaisima joihin on liimattu koristeita (tekokukkia). Pöytiin tulee kulta/pronssimaalattuja viinipulloja kolmen ryhmissä sekä samalla teemalla paperi/villalankapalloja tekokukilla.




Sisälle saavuttaessa on aulatila, johon joudumme laittamaan ruuan esille. Tämä tuo vähän hankaluutta, koska ruokia ei saa laitettu buffet pöytään ennen kuin vieraat on salissa. Täytyy siis viivyttää 10-15 min ruokailua alkumaljan jälkeen jonkin sortin ohjelmalla. Haluan näyttävän pöytäkoristeen, koska se on ensimmäinen joka vieraille näkyy. Joten teen siittä riippuvan jossa paristohehkulamppu sisällä. Ajattelin ihan Ikean mustaa varjostinta johon liimaan punaisia teko kukkia sekä tekä kullaväristä helmistä noi ketjutukset.
Tähän buffet pöytään tulee myös piste kuohujuomalle eli kaksi tyyppiä tarjoilee kuoharit samalla kun vieraat kävelevät juhlatilaan.


Juhlatilassa teema väri jatkuu ainakin mustin pöytä & tuolihupuin (jos jostain kankaat HALAVALLA). Pöytiin koristeeksi jalallisia riisipaperivarjostimia (täytyy vielä ideoida jalat), kulta/pronssi viinipulloja kynttilöin sekä ainakin kahta eri kokoa narupalloja tekokukilla. Kattoon tulee harsot (kuten ylhäällä kuvassa) ja velipoika saa ilmeisesti teatterilta lainaan led valot jotka heijastetaan kattoon. Katosta tulee myös punaisilla paperikukilla ja mustilla silkkinauhoilla & kullanvärisilla helmiketjuilla koristeltuja isoja riisipaperivalaisimia jossa myöskin patterihehkulamput sisällä.



Kaikki kuvathan on taas tuolta Pinterestin pyörteistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti