tiistai 21. helmikuuta 2017

Persaukisten morsinten vinkin VOL:1

Kyselin vähän facebookin häät ryhmässä vinkkejä persaukisille morsiammille ja lupasin tehdä aiheesta myös postauksen.
Usealla hääparilla tuntuu olevan semmoinen käsitys, että jos tiukan budjetin joutuu valitsemaan, niin silloin jää paitsi monesta. Mielestäni näin ei tarvitse olla, itsellä tiukka budjetti enkä koe jääneeni mistään paitsi. Monesti se edullisimmasta päästä oleva juttu kaipaa myös omaa tekemistä, joten päätin tehdä useamman postauksen aiheesta jolloin pääsen keskittymään aiheisiin vähän paremmin. Luonnollisesti, omasta koulutus- ja työtaustasta johtuen luonnollisinta minulle on aloittaa nyt ensiksi sarja koristelusta ja kukista.
Fb:n ryhmässä on hyvin persaukisten ketju lähtenyt pursuamaan ja moni peräänkuuluttaa käyttämään suhteita hyväksi. Me suomalaisethan ei mielellään näitäpalveluksia pyydetä. Mutta moni meistäkin varmaan samaistuu siihen, että palveluksia on oikeasti ihan mukava tehdä ja silloin tuntee myös ylpeyttä tekemisestään, kiitollisuutta luottamuksesta yms.
Monesta varmasti tuntuu, että enhän mää ketään tunne -paska vinkki. No varmaan tunnet jonkun joka taas tuntee jonkun. Ole rohkea, ja kysy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti